Betaling

Hos PaulaGarn kan der betales på én af følgende måder:

  • MobilePay 51945514, skriv ordrenr. som tekstbesked
  • Bankoverførsel: Djurslands Bank Reg.nr. 7264 Kontonr. 0001264220, skriv ordrenr. som besked til modtager.
  • Paypal (Evt. med betalingskort)

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra PaulaGarn, hvis ikke andet er aftalt.

Ordre

Når en ordre er afgivet til PaulaGarn, vil der snarest herefter sendes er ordrebekræftelse retur pr mail samt oplysninger om betaling. Så snart betalingen er registreret, vil varen samme eller efterfølgende hverdag afsendes til køber.

Levering

Levering af varer fra PaulaGarn anses for sket, når varen er udleveret til køber. Forsendelsen af varer sker med Dao eller GLS, hvor leveringstiden forventes på at være 1-2 hverdage til nærmeste pakkeshop. Ved udsolgte varer vil køber blive kontaktet hurtigst muligt efter bestilling for nærmere aftale om ny leveringsdato.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering skal oplyses PaulaGarn på mail: info@paulagarn.dk senest 48 timer efter modtagelsen. Ved senere påtegning vil der pålægges ny fragtomkostning, som vil være købers ansvar. Oplyses fejlen inden de 48 timer, betales den ny fragt af PaulaGarn.
Der modtages ikke returvarer sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på de købte varer, regnet fra den dag de modtages. Varen skal da blot returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse. Hvis det kun er noget af købet, som er fortrudt, sendes dette blot retur og refusion af købsprisen vil blive regnet ud derefter. Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af køber.

Pris og betaling

Alle forsendelser sker som pakkepost uanset størrelse og indholdets pris. Fragt udgør 40 kr.

Ved køb af varer over 600 kr. sendes der fragtfrit.

Alle priser nævnt i shoppen er inkl. moms.