Menu
Your Cart

Bøger

Model: Børnestrikket
Børnestrikket af Sys Fredens                                                                                       Er du til nemme, enkle men søde modeller, finder du her 14 skønne opskrifter. De fleste er til tykke garner, som passer til pind 4 og helt op til pind 8 og de fleste er til 2-6 årige,..
60,00DKK
Ekskl. Moms:48,00DKK
Model: Fin og farverig jul
Fin & farverig jul Af Lisbeth Lücke Larsen                                 En kreativ jul er en smuk jul. I bogen her er der opskrifter på den flotteste julepynt. Du finder kugler, trommer, kræmmerhuse, kogler og juletræer. Flere end 20 opskrifter, så det er bare med at komme i gang...
100,00DKK
Ekskl. Moms:80,00DKK
Model: Fine & farverige firkanter
Fine & farverige firkanter Af Lisbeth Lücke Larsen                                            Elsker du også alle de smukke firkanter, der kan hækles sammen til flotte farverige tæpper, tasker og andre spændende projekter. Her er der præsenteret mange forskellige firkanter, hvori der er hæklet blo..
100,00DKK
Ekskl. Moms:80,00DKK
Model: Hæklede dukker
Hæklede dukker Af Maja Hansen                                                                             Hæklede dukker er et hit ved de mindste. Hvem vil ikke gerne eje Conni cupcake, Preben pirat eller Tobias troldmand? Du får her flere end 20 opskrifter på forskellige dukker, hvor de mindste m..
100,00DKK
Ekskl. Moms:80,00DKK
Model: Hæklede dyr
Hæklede dyr Af Maja Hansen                                                                                     Gurli giraf, Lars løve og Helle hest er bare nogle af de dyr, du finder her. Over 30 opskrifter på forskellige dyr samt bidering og uro. Der er nok at gå i gang med og vil helt sikkert hi..
100,00DKK
Ekskl. Moms:80,00DKK
Model: Hæklede klude
Hæklede klude af Camilla Rasmussen og Sofie Grangaard I hæklede klude får du både en lille hækleskole med de anvendte masker samt 11 forskellige designs. Du får opskrifter der varierer i sværhedsgrad og de er alle gengivet med både ord og diagrammer, så alle kan være med. God fornøjelse!    ..
150,00DKK
Ekskl. Moms:120,00DKK
Model: Islandsk strik
Islandsk strik På dansk ved Sidsel Sangild                                Er du vild med islandsk strik, er denne bog et "must have". Heri er der opskrifter til hele familien. Du finder flest opskrifter på trøjer, men også på huer, vanter, kjoler mm. opskrifter er lavet til den islandske uldgarn, ..
349,00DKK
Ekskl. Moms:279,20DKK
Model: Lutter løkker 2
Lutter løkker 2 af Jeanette Bøgelund Bentzen                                                     17 forskellige mønstre på huer, vanter, trøjer, veste mm finder du i denne fantastiske bog. Her er både opskrifter til de mindste samt til de lidt større børn op til 8 år. Modellerne er flot illustrere..
239,00DKK
Ekskl. Moms:191,20DKK
Model: Muffediser og pulsvarmere
Muffediser & pulsvarmere Af Sys Fredens                                                           Denne bog indeholder hele 13 opskrifter, så dine hænder holdes varme. Her er både nogle ganske simple opskrifter og andre kræver lidt erfaring, dog gør øvelse mester, så det er bare at springe ud i de..
60,00DKK
Ekskl. Moms:48,00DKK
Model: Mønsterhæklet
Mønsterhæklet Af Sys Fredens                                                                                  Dette er bogen, hvis du allerede kan de mest almindelige masker. Her finder du flere end 30 forskellige mønstre, så din hækleverden er åbnet helt op. Her lærer du både Forskudte ananas, På..
60,00DKK
Ekskl. Moms:48,00DKK
Model: Mønsterstrik ret & vrang
Mønsterstrik ret & vrang Af Sys Fredens                                                               Når først du har lært ret og vrang er der et hav af muligheder til at variere din strik. I denne bog er der beskrevet 41 mønstre, alle i en variation i ret og vrang. Når først du har haft succes m..
60,00DKK
Ekskl. Moms:48,00DKK
Model: Puder & plaider
Puder & plaider Af Sys Fredens                                                                                 14 opskrifter på puder og plaider. Boligen kan blive pyntet op i din yndlingsfarve eller den personlige gave kan laves til bedsteveninden...
60,00DKK
Ekskl. Moms:48,00DKK
Viser 1 til 12 af 20 (2 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.