Webshoppen anvender cookies til at huske dine indstillinger, samt at give dig en bedre oplevelse af siden. Læs mere her

Sommeruld

Sommeruld

STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeringen af den Økologiske Sommeruld er din garanti for at garnet er produceret under bæredygtige forhold og er testet og fri for mere end 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er verdens førende certificering indenfor tekstiler og kravene rækker langt udover de ellers almindeligt gældende regler i både Danmark og EU. Du finder certificeringen på bandarolen og kan læse mere om STANDARD 100 by OEKO-TEX® på www.okotex.dk.

Sommeruldens kombination af merinould og bomuld giver en lethed og blødhed som er særdeles velegnet til baby- og børnestrik. Kombinationen af merinould og bomuld giver et lækkert alternativ til 100% uld og kan bruges til sommertoppe, t-shirt´s og bluser uden at blive for varmt men varmt nok til de oftest kølige nordiske somre.

Økologisk Sommeruld er velegnet til hækling og giver med sit indhold af bomuld en god formstabilitet og bliver med sine 70% uld ikke tungt når du hækler eller strikker større tæpper.

Med Økologisk Sommeruld får du alle de naturlige fibres fordele kombineret med høj kvalitet, økologi, miljø, dyrevelfærd, bæredygtighed og ikke mindst stor arbejdsglæde i processen hvor du skal håndtere garnet i mange gode timer med strik, hækling og broderi.


Løbelængde: 230m

Strikkefasthed: 28m på pinde 2,5-3

Vaskes på uldprogram 30 gr
Vis:
Sorter efter:
Sommeruld, CaMaRose